• June 21, 2024
minimalistisen

Remontoi keittiösi minimalistisen tyyliin.

Voit tehdä keittiöstäsi minimalistisen poistamalla kaiken paitsi välttämättömän. Ensinnäkin poista kaikki koriste-esineet. Elä paljaiden seinien kanssa muutama päivä saadaksesi tuntuman tilan tyhjyydestä. Kun olet kokenut, miltä minimalistinen keittiö tuntuu, voit lisätä sisustusta pikkuhiljaa pala palalta. Keittiösi tulee olla iloinen ja virkistävä ilman sotkuista tunnetta. Lue vinkit siitä, miten voit saavuttaa keittiöösi minimalistisen ilmeen.

Modernit eurooppalaiset keittiökaapit

Kehyksettomat kaapit ovat toinen moderni vaihtoehto. Nämä kaapit ovat tilaa säästävämpiä, koska kaappilaatikon edessä ei ole kehystä. Lisäksi näissä kaapeissa on moderni ja tyylikäs muotoilu. Koska ne ovat kehyksettömiä, niitä voidaan käyttää melkein missä tahansa huoneessa. Aidosti modernin ilmeen saamiseksi voit valita kehyksettömän mallin tai kehyksen ohuella metallirungolla. Kehyksettomat mallit ovat erittäin tyylikkäitä ja moderneja, ja ne toimivat täydellisesti minimalistisissa keittiöissä.

Kehyksettomat kaapit

Jos pidät keittiön minimalistisesta tyylistä ja haluat pitää sen puhtaana ja yksinkertaisena, kehyksettömät kaapit ovat loistava vaihtoehto. Kehyksettömällä kaapilla on monia etuja, mukaan lukien mahdollisuus vaihtaa niiden väriä. Toisin kuin perinteiset kaapit, näissä kaapeissa ei ole kehyksiä eivätkä ne hajoa. Tyyli on erittäin monipuolinen ja sitä voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen. Voit valita neljästä eri viimeistelystä, mukaan lukien matta, satiini ja antiikki.

Kiinteän pinnan laskurit

Kiinteäpintainen työtaso on kestävä valinta minimalistiseen keittiöön. Toisin kuin laminaattitasoissa, joissa on useita kerroksia, kiinteäpintaisilla työtasoilla on tasainen pinta ylhäältä alas. Tämä homogeenisuus on erityisen tärkeää raskaassa käytössä olevassa keittiössä. Koska kiinteäpintaiset laskurit eivät sisällä laminaattikerroksia, kolhut ja naarmut voidaan korjata helposti. Lisäksi nämä työtasot kestävät minkä tahansa syvyisiä naarmuja.

Avoimet hyllyt

Jos aiot uudistaa keittiösi minimalistiseen tyyliin, harkitse avohyllyjen lisäämistä seiniin. Avohyllyillä on monia etuja, kuten lisäsäilytystilan lisääminen ja huoneen houkuttelevuuden lisääminen. Ne sopivat myös erinomaisesti kodinkoneiden ja laitteiden piilottamiseen. Minimalistisen muotoilun ansiosta voit yhdistää laajan valikoiman esineitä ja lisävarusteita, ja ne näyttävät myös tyylikkäiltä, ​​kun niitä yhdistetään erilaisten materiaalien kanssa. Alla on lueteltu muutamia tapoja sisällyttää avohyllyt minimalistiseen keittiöösi.

Neutraali väripaletti

Moderni, minimalistinen keittiö on täydellinen paikka yhdistää neutraali värimaailma. Neutraalit eivät koskaan mene pois muodista ja vastaavat sisustuksen sinisiä farkkuja. Vaikka neutraalit väripaletit käyvät läpi lisääntyneen suosion aikoja, ne eivät koskaan tapaa keittiötäsi. Nämä värit voidaan yhdistää mihin tahansa tyyliin tai arkkitehtoniseen elementtiin, kuten musta hana.

Säilytysratkaisut Minimalistista keittiötä suunnitellessa on tärkeää käyttää säilytysratkaisuja, jotta tilasi pysyy siistinä ja sotkuttomana. Minimalistiset keittiöt ovat usein avoimia, ja niissä on minimaaliset kaapistot ja työtasot. Voit jäljitellä tätä ilmavaa, minimalistista ilmettä rajoittamalla työtasot, kuten ruokailuvälineet ja kattilat, vain muutamaan välttämättömään. Koristekulhot, keraamiset kannut ja kelluvat hyllyt voivat toimia myös säilytystilana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *